VIO Lustrumfeest en ALV: heb jij je al aangemeld?

VIO Lustrumfeest en ALV: heb jij je al aangemeld?

Otto Schepers
06 mei 2024
AlgemeenALV

Onze mooie vereniging bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Zo’n lustrum willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. En we benutten het lustrum als kans om de verbinding met elkaar en tussen Nederland en Vlaanderen verder te versterken. Dit jaar combineren we daarom de ALV met een diner, feestavond en een projectbezoek aan één van de grootste bouwoperaties in de Benelux: de Oosterweelverbinding in Antwerpen. De ALV, het diner en feestavond vieren we in het mooie Van der Valk hotel in Beveren. Dit hotel biedt alle mogelijkheden om er een schitterende middag en avond van te maken.

Op 20 en 21 juni 2024 gaat dit plaatsvinden. De lustrumcommissie is achter de schermen al druk bezig met de voorbereiding en heeft er al waanzinnig veel zin in. Kijk voor meer info over het programma op onze website. Hier wil je toch ook bij zijn!

Graag willen we je in verband met de organisatie van deze speciale editie vragen om je tijdig aan te melden. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 1 juni.

Je kunt je aanmelden voor het gehele programma of voor onderdelen via dit formulier. Uiteraard zorgen we ervoor dat je kunt blijven overnachten. Alle onderdelen zijn gratis te bezoeken, behalve het overnachten. Daar is een bijdrage van 150 euro benodigd om het evenement financieel mogelijk te maken. Mocht je nog vragen hebben over deze activiteit, stel ze dan gerust via secretariaat@vereniginginfraontwerp.nl of in een reply op deze mail.

We kijken uit naar je komst!

 

Namens het bestuur en de lustrumcommissie,

 

Otto Schepers

Voorzitter VIO