Nieuws

Uitnodiging VIO-dag

Sven Lameijer
27 september 2022
VIOdag

Uitnodiging - VIO dag 2022

Duurzame wegen van de toekomst

Datum: 16 november - 09:00 tot 18:00 uur

Locatie: Van der Valk Hotel Dordrecht

 

Na jaren van Corona zijn we verheugd om weer een fysieke VIO dag aan te mogen kondigen. Op woensdag 16 november 2022 vindt in Hotel Van der Valk te Dordrecht de VIO dag 2022 plaats. Deze dag is het netwerk-event voor iedereen die betrokken is bij het ontwerpen van wegen en zal in het teken staan van Duurzame wegen van de toekomst. Tegelijkertijd vindt er een expositie plaats van een aantal bedrijven uit de wereld van mobiliteit en infrastructuur die u meer kunnen tonen op dit vlak.

Ook dit jaar hebben wij in het ochtendprogramma zeer interessante sprekers uitgenodigd waaronder Maurits Groen , activist en ondernemer in duurzame bedrijven in voedsel, energie, materialen en onderwijs. Hij is bekend als pleitbezorger voor duurzaamheid, initiator van duurzame coalities en oprichter van bedrijven. Groen ondersteunt opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties in oprechte duurzaamheidsambities om een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. In 2015 stond hij op de eerste plaats in de Duurzame 100 van het Dagblad Trouw. Kortom; dé man die ons als infraontwerper in de hele keten uit kan dagen onze duurzaamheidsambities vorm te geven en te na te jagen.

In de middag zijn er 3 parallel sessie, waarin wordt gefocust op de kennis en de praktijk van circulairnatuurinclusief en klimaatrobuust ontwerpen van infrastructuur.

Traditiegetrouw reiken we ook dit jaar weer de VIO-afstudeerprijs uit.

Het belooft wederom een zeer interessante en waardevolle dag te worden waar wij hopen u weer van harte welkom te mogen heten. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De inschrijving is geopend, je kunt je direct aanmelden via de button onder aan deze email.

 

Sponsoren VIO-dag 2022

 

Programma op hoofdlijnen:

Na ontvangst met koffie starten we het ochtendprogramma om 9.30 uur met keynotesprekers op de thema’s natuurinclusief ontwerpen en circulair ontwerpen. Zij delen hun blik op deze thema’s en hoe dit ons werk de komende jaren gaat beïnvloeden. De ochtend sluiten we af met de pitches voor de VIO-afstudeerprijs. Tijdens een koud- en warm lunchbuffet is een eerste netwerkmogelijkheid, waarna het middagprogramma start. Hiervoor zijn er drie thematracks georganiseerd: circulair ontwerpen, natuurinclusief ontwerpen en klimaatrobuust ontwerpen. Bij deze tracks gaan we aan de hand van een aantal sprekers gezamenlijk kijken wat we al bereikt hebben en welke uitdagingen en leerpunten er nog zijn.

Tot slot vindt de uitreiking van de VIO-afstudeerprijs plaats en wordt er rond 16.30 afgesloten met een netwerkborrel.

Inschrijven kan via onderstaande button. De kosten voor een ticket bedragen €100,-.

Inschrijven

Een VIO-lidmaatschap is niet vereist voor deelname aan de VIO-dag. U dient wel een login van de website te hebben. Heeft u deze nog niet, vul dan uw gegevens in via dit formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een inlog, u kunt vervolgens via bovenstaande button inschrijven. Is uw organisatie (nog) geen lid, dan kunt u aangeven bij het aanmaken van een inlogaccount dat u enkel een account aanvraagt voor de VIO-dag.