Joomla Module OT Twitter Feed powered by OmegaTheme.com
 • Speciale editie van de ALV met een excursie naar Vlaanderen

  De vergadering zal plaatsvinden op dinsdag 20 maart 2018 en wordt gecombineerd met een excursie naar de A11
  Wees er snel bij, want vol is vol.

  meer info

 • VIO prijs 2018 - Schrijf u nu in!

  Vorig jaar was Projectbureau A2 Maastricht de gelukkige. Wordt u de volgende?
  De inschrijving is geopend! Inschrijven kan tot 16 maart aanstaande.

  meer info

Op dinsdag 17 april 2018 vindt in Hotel Van der Valk te Dordrecht de VIO dag 2018 plaats. Deze dag is het netwerk event voor wegontwerpers en zal in het teken staan van Human Factors. Tegelijkertijd vindt er een expositie plaats van een aantal bedrijven uit de wereld van mobiliteit en infrastructuur die u meer kunnen tonen op dit vlak.

Ook dit jaar hebben wij zeer interessante sprekers uitgenodigd waaronder futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk bekend van het BNR programma “Mindshift”) en het boek “De wereld van morgen”.

Andere interessante presentaties worden gegeven door specialisten uit het bedrijfsleven (Niels Beenker, Arcadis) en de wetenschap (Stefan van der Stighel, Universiteit Utrecht). Deze presentaties nodigen uit om aansluitend met andere deelnemers én de sprekers van gedachten te wisselen in de expositieruimte. Het geeft u de kans in één dag op de hoogte te geraken van de laatste ontwikkelingen van wegontwerp en Human Factors.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op de VIO-dag 2018!

VIO Prijs 2018

 • Schrijf jezelf of je projectteam in voor hét ontwerp van 2018

  Het project gaat over de verbetering of vernieuwing van de primaire of secundaire weginfrastructuur in Nederland of Vlaanderen. De ontwerpfase kan zijn van verkenning tot en met uitvoering of reconstructie. Uw organisatie is Vlaams of Nederlands en het ontwerp moet zijn gemaakt in 2017 of 2018.

  De vakkundige jury gaat uw ontwerp beoordelen en gebruikt daarbij de volgende criteria: Doorstroming, Veiligheid, Leefbaarheid en duurzaamheid, Kosten-baten, Ontwerpproces, Innovatie, Originaliteit, Esthetica, Complexiteit en Lifecycle. Deze staan in willekeurige volgorde.

  U onderbouwt de belangrijkste jury-criteria die voor uw ontwerp van belang zijn op maximaal drie A4-tjes. Daarnaast mogen drie bijlagen bij worden gevoegd met daarop het ontwerp van uw project (bijvoorbeeld een tekening of artist impression). Deze documenten dienen in pdf aangeleverd te worden. Ook mag u een filmpje (MP4, maximaal 3minuten) indienen met aanvullend beeldmateriaal over uw project of het ontwerp.

  Het indienen gaat als volgt;

  • Download en vul het aanmeld formulier zo volledig mogelijk in en zorg dat dit maximaal 3 a4-tjes groot wordt.
  • Upload dit formulier, in pdf of word bestand, samen met eventuele bijlagen en een film via de inschrijfpagina nadat u daar uw naam en o.a. mailadres heeft ingevuld.

  De uiterste indiendatum is 16 maart.

  Download hier de Flyer

   

  Winnaar 2017: Projectbureau A2 Maastricht

  Winnaar 2017 - Projectbureau A2 Maastricht

   

joomla templates top joomla templates template joomla

De VIO dag wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors

Inschrijven en Nieuwsbrief

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden? schrijf u dan in voor de nieuwsbrieven omtrent de VIOdag. 

Foto's VIOdag 2017
Klik hier voor de directe link naar alle foto's om snel door alle foto's te bladeren

 

 

Praktische informatie

De themadag wordt gehouden bij Van der Valk in Dordrecht.

Openbaar vervoer
U kunt vanaf station Dordrecht bus 4 naar het Ziekenhuis Amstelwijck nemen of bus 7 naar de wijk Pottenstein. In beide gevallen moet u daarna een kwartier lopen ongeveer om bij de locatie te komen. 

Auto
Van der Valk is uitstekend bereikbaar met de auto, met de ligging direct naast de A16. Er is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is gratis op het terrein.

Overnachting
Uiteraard bent u vrij een overnachting direct bij het hotel te boeken. De VIO heeft geen afspraken hieromtrent met het hotel gemaakt.

Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.