Joomla Module OT Twitter Feed powered by OmegaTheme.com
 • Schrijf je nu in voor de afstudeerprijs 2017

  Ben jij bezig met afstuderen of net afgestudeerd in de civiele techniek of verkeerskunde?
  Ben jij onwijs trots op jouw afstudeerproject? Dan is de VIO op zoek naar jou!

  meer info

 • Themamiddag Human Factors en wegontwerp

  In het LEF op 21 september - Schrijf je nu in

  direct inschrijven

 • VIO prijs 2017 winnaar bekend

  De Jury is tot een besluit gekomen!
  Gefeliciteerd Projectbureau A2 Maastricht

  meer info

Ook dit jaar organiseert de Vereniging Infra Ontwerp (VIO) de VIOdag. Deze interactieve bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 april in Van der Valk in Dordrecht.

Met jaar in jaar uit 150 professionals op het gebied van infraontwerp is de VIOdag inmiddels een bekend evenement waar een goed programma met aansprekende sprekers, een interactieve middag en veel netwerk momenten garand staat voor een leerzame dag. Wilt u bijdragen om deze dag tot een succes te maken? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dit jaar hebben wij weer een aantal interessante sprekers reeds vastgelegd waaronder Keynote spreker Richard van Hooijdonk (https://www.richardvanhooijdonk.com) bekend van TV en radio (BNR waar hij het programma ‘Mindshift’), en het boek De Wereld van Morgen. 

Uiteraard staat in de middag in de parallelsessies interactiviteit centraal. Alle themagroepen van de VIO hebben een interessante sessie in voorbereiding voor u. Daarnaast is er zowel aan de VNMG en de CIB gevraagd invulling gegeven aan het thema en kunt u de praktijk voorbeelden ervaren. U kunt bij de inschrijving een keuze maken voor twee van deze sessies. Traditiegetrouw sluiten wij de dag af met een netwerkborrel.

 

Foto's VIOdag 2017
Klik hier voor de directe link naar alle foto's om snel door alle foto's te bladeren

 

 

Foto's VIOdag 2016
Klik hier voor de directe link naar alle foto's om snel door alle foto's te bladeren

 

 

joomla templates top joomla templates template joomla

Inschrijven en Nieuwsbrief

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden? schrijf u dan in voor de nieuwsbrieven omtrent de VIOdag. 

Praktische informatie

De themadag wordt gehouden bij Van der Valk in Dordrecht.

Openbaar vervoer
U kunt vanaf station Dordrecht bus 4 naar het Ziekenhuis Amstelwijck nemen of bus 7 naar de wijk Pottenstein. In beide gevallen moet u daarna een kwartier lopen ongeveer om bij de locatie te komen. 

Auto
Van der Valk is uitstekend bereikbaar met de auto, met de ligging direct naast de A16. Er is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is gratis op het terrein.

Overnachting
Uiteraard bent u vrij een overnachting direct bij het hotel te boeken. De VIO heeft geen afspraken hieromtrent met het hotel gemaakt.

Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.