Marjolein van de Nadort

Themagroep

Ik werk voor NOVI Verkeersacademie, die opleidingen Verkeerskunde verzorgt op Associate degree of op HBO Bachelor niveau.
Ik ben daar actief als stage- en afstudeerbegeleider en ben betrokken bij het verder ontwikkelen van de vakken van de opleiding.
Vanuit het bestuur trek ik aan de Themagroep Onderwijs. Wij willen het onderwijs over Ontwerp op de onderwijsinstellingen in Nederland en Vlaanderen zo goed mogelijk laten aansluiten op de praktijk. We hebben de VIO leden nodig om te horen welke behoeftes er zijn binnen het werkveld. Tijdens bijeenkomsten met de leden zullen we hier dan ook aandacht voor vragen.